Alapszabály

Ha szeretsz utazni, és szívesen megosztod a tapasztalataidat másokkal is, akkor itt a helyed a most épülő kis közösségünkben! Szívesen látunk útleírásokat, fotókat, tanácsok, jó tippeket utazáshoz, jöhetnek vélemények, figyelmeztetések, meg minden olyan, amit fontosnak tartasz és segíthet másoknak a nagyvilágban.

Oldalainkon külön területet biztosítunk erre:

➡ Fontos! A közösségi oldal részre utazással kapcsolatos tartalmakat tudtok feltölteni, de az jöhet az egész világból!

➡ Szabályok:

  • A spam tilos! Szintén tilos a piramisjáték, mlm, utazásszervezés  vagy közvetítés. Az utazási irodáknak megadjuk a megfelelő helyen erre a lehetőséget, így inkább keressék azt.
  • Nem szeretjük a durva beszédet, mások piszkálását, beszólogatást, trollkodást, de ezeket valószínűleg Te sem szereted. Igyekszünk ettől megvédeni és figyelmeztetni az elkövetőket, hogy ne tegyék, ill. ha folytatják, akkor töröljük Őket az oldalról.
  • Affiliate linkeket tartalmazó tartalmak megosztása akkor lehetséges, ha előbb szólsz nekünk és megnézzük, mit szeretnél kitenni. Engedd meg, hogy mi dönthessük el ilyen esetben, hogy a tartalom megfelelő e az oldalunkra vagy sem.
  • Nagyon fontos, hogy ne politizálj! Mi sem tesszük és ez nem az a fórum. Köszönjük!

Bármelyik szabály megszegése figyelmeztetés nélküli kizárással jár! Az adminnak jogában áll az általa nem megfelelőnek vélt posztokat, fotókat minden indoklás nélkül törölni.

➡ Fotók, blogok:

Kérjük, hogy amikor ilyen tartalmat osztasz meg, annak a teljes jogával rendelkezz. Ha olyat osztasz meg, ami nem a tiéd, és ezért a portálunkat jogi úton megkeresik kártérítés címén, azt át fogjuk hárítani a megosztóra. Akkor biztos nem lesz ilyen veszély, ha csak a saját tartalmaidat osztod.

Kérjük, hogy a fotóalbumod töltésénél írd le, hogy hol készültek a fotók. Ez Neked is szép emlék és másoknak is tud fantasztikus információkat adni.

Föntiekhez tartozik 3 nagyon fontos link, melyek tartalmának ismerete elengedhetetlen a hozzánk regisztrálóknak:

Felhasználási feltételek: https://travelstory.hu/felhasznalasi-feltetelek/

Adatvédelem: https://travelstory.hu/adatvedelem/

Szerzői jogok: https://travelstory.hu/szerzoi-jogok/

 

Felülre