Hírek

Trivago: Eger és Pécs is Európa legjobb ár-érték arányú úti céljai közé került

Trivago: Eger és Pécs is Európa legjobb ár-érték arányú úti céljai közé került

Eger és Pécs is Európa tíz legjobb ár-érték arányú úti céljai közé került a Trivago.hu szálláskereső portál idei best value indexe alapján felállított listáján.

A legkedvezőbb ár-érték arányú európai úti célok listáján Eger hatodikként, Pécs pedig nyolcadikként került a top 10-be. De a 100 legjobb között további 5 magyar város, Szeged (33.), Hévíz (42.), Sopron (44.), Győr (53.) és Sárvár (63.) is szerepel.

A listavezető Mostar után a második Újvidék lett, amit a bulgáriai Veliko Tarnovo követ. Az index alapján létrehozott lista három tényezőt vesz figyelembe. Az adott város átlagos szállásárát az utóbbi egy évben, a szálláshelyek értékelését – minimum 150 értékelés szükséges ahhoz, hogy egy település felkerülhessen a listára, valamint a szállások számát.

A lista nem az úti célok keresettségére fókuszál. Így nem feltétlenül a sokat emlegetett, minden utazó által ismert városok kerülnek fel rá, hanem olyanok is, amelyeket a nagy nemzetközi vagy európai toplistákról általában mellőznek.

A trivago 11 éve indult. A világ legnagyobb szálláskeresőjeként naponta több mint 1 millió szálláshelyet hasonlít össze. Ezt teszi több, mint 250 különböző foglalási oldalról. Minden hónapban 120 millió felhasználó választja a trivagót utazása megtervezésénél.

Trivago: Eger és Pécs is Európa legjobb ár-érték arányú úti céljai közé került

Link: http://www.trivago.hu/

Forrás: MTI

Hozzászólások

Népszerű

Felülre