A tökéletes program a terrarisztika szerelmeseinek: Terraplaza!

A tökéletes program a terrarisztika szerelmeseinek: Terraplaza!

Rajongasz a hüllőkért? Szereted a halakat? Megdobban a szíved, ha különleges ízeltlábúakat, sáskákat láthatsz? Mindened az akvarisztika? Esetleg egy jó programot keresel? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, ne habozz: látogass el a következő Terraplaza -ra!

Mi is az a Terraplaza?

A Terraplaza egy országos terrarisztikai és akvarisztikai börze, ahova bel-és külföldi tenyésztők, kiállítók érkeznek érdekesebbnél-érdekesebb portékáikkal. Nézelődni is remekül lehet, ám fel kell készülnöd arra, hogy biztosan lesz itt majd valami, ami kísértésbe hoz.

Bár az ár sok esetben nem nagyon különbözik az üzletek/tenyésztők átlagos díjszabásaitól, igazi különlegességekre lehet bukkanni, vagy lehetőség nyílhat sok mindent/nagy mennyiséget beszerezni bizonyos termékekből.

Terraplaza az egész családnak!

A gyönyörű terrarisztikai és akvarisztika felszerelések mellett tényleg nagyon sok érdekes állattal lehet találkozni. Itt a nyílméreg békától kezdve a sarkantyús teknősön át a sündisznóig mindent megtalálsz!

Ez a börze egy kifejezetten családbarát rendezvény, én minden alkalommal vittem a kislányom, és a tíz éves kishúgomnak is nagyon nagy élmény volt. Vannak olyan állatok, amiket meg lehet simogatni, sőt, az utóbbi két rendezvényen, (ahova ellátogattunk,) külön állatsimogatót is berendeztek a picik nagy örömére.

A Terraplaza hátulütője

A Terraplazanak egy nagy hátránya van: általában nagyon nagy a tömeg. Ez hosszas sorban álláshoz vezethet, no meg ahhoz, hogy gyakran nehezen, vagy csak némi várakozás után lehet odaférkőzni egy-egy standhoz. Azoknak, akik komolyabban érdeklődnek a terrarisztika után, vagy még a nyüzsgés előtt szeretnének nézelődni, a limitált kiadású szakmai jegyeket ajánlják, míg a családoknak inkább a délutáni érkezést.

A tökéletes program a terrarisztika szerelmeseinek: Terraplaza!

rólam szöveg